OOwwwww Yeaahhhhhh~~~~

Wednesday, November 09, 2011

|
Makanya.. dgn hari ini aku sgt gembira.. Mau xnyer.. mau dekat sebulan lebih aku lupe password menatang ni... dengan kuasa GOOGLE.. aku meng'googling'2 sepuas2 nye.. sampai la aku dpt pssword ni balik.. (akibat trlalu byk account..pffftt~~)

aku rase aku telan banyak semut sgt lahhh... dah bkampung kot semut dalam otak aku ni.. hehehehe






mau xnye.. air aku slalu jek semut masuk...bancuh je, die masuk.. kdg2 air kosong pun die nak...bengong.
bile nak minum je, putus cinta rasanye..







tapi kadang2 tu bukan aku persasan.. 
dah telan separuh, baru nak ade perasaan yg ade semut dlm ayerr
lgi2 dtg rumah org.. dtg bilik sebelah ke..
dorg hidang.. x 'telan' terase pulak org tu kangg.. 
maw tak maww.. maww jugek.







TAPI.. paling takleh blah kau AA (bukan name sebenar). kau bagi aku
makan kopok leko bersemut api! kebas berapi lidah aku siot.
demam gigil2 on d spot bebeh.. 
(siyes aku geli sampai skrg)


moral nya lah kan kan kan... lepas kejadian itu, aku tidak lagi memberanikan makan o minum atau ape2 masuk ke dalam diriku tanpa double check dulu. urghhh..meremang segale bulu yg ade.
Pfft~~~

2 comments:

kajaharuna said...

hahahahahahahah... bilik sebelah tu, tak boleh blah..

yang AA bukan nama sebenar tu lagi tak boleh bla..

wo i ni, ni i wo.. lagu bangang ke apa??

jargmehz nsr said...

hahaha...itu lagu KRU yg korg suke tu kann?? hahahahaha