Masa Untuk Beraksi..Hiyakkk!

Tuesday, December 04, 2012

| 0 comments
Critenye aku ni pemalas.
 Dan bile malas, aku tengok movie je.
Bile orang kiri kanan xtahan dgn ke-pe-malas-an aku ni,
aku kene la buat sesuatu kunun la aku ni
 pemalas yg bergaya..

Soo..budak ni bukan adik aku. 
Bukan jugak anak jiran sebelah.
Cuma mokcik die order aku buat..

apesal macam blurr eh..aiyooo~

walaupun xberape kemas.. 
terimalah seadanya ye makcik..hehe..
konklusinya, yeayyy aku lah si pemalas yg bergaya!

Kucing oh kucengggg~~

Tuesday, January 10, 2012

| 2 comments
yayyy!! aku jumpe anyaww~

Kat uma akak aku ade 2eko pendatang tuceng..
2-2 'BETINE'.. 2-2 'MEMBOYOT' pade
waktu yg same...

{alahaiiiiiiiii~~}

kitorg layan cm biase jela, bg makan sume..
dipendekkan citer..
seko branak kat rak kasut {hospital jauh}
tapi anak die sume mati..
seko lagi branak kat umah jiran seblah...
yg sengetnye baby kittens kat seblah tu yg baka baik.
cisss..untungla org seblah..

TAPIkan~~~
1 malam dorg berhijrah ke rumah aku.

dengan corak,pattern muke
pun aku yakin ini mak die..

teteibe bile yg putih ni datang, semua anak2
kucing ni berhijrah kat die

aku rase mak kucing ni bengang kowt~
hahaha..






hahaha..xkessah la anak tuceng oiiii..asalkan beso nanti
ko xbawak mslah kat aku..

Makan-makan + Jalan-jalan = tambah berat, kaki penat.

Thursday, January 05, 2012

| 0 comments

Tahun lepas, {errr...31hb 12 tadi..hehehe} aku
 menghabeskan mase
dgn orang2 terdekat... tgk sherlock holmes
 yg aku minat tuhhh..
so kitorg p la pavi.. huhuhuhu...


     


ade baaaaanyak beruang2 kesunyian yg mintak peluk..
hahahhaha.. entrance kat area TOPMAN tuh..
 salute d artists...
i wish i cud have 1.. letak kat depan rumah..
letak sign 'free hugs for everyone'
hahaha..




then, perut dah bunyik mcm celebration new year..
we go for NASIK AYAM HAINAN kt jln bb tuh..
tak lupe jugek wantan mee die..
all time favourite lah uncle oii~~

{i wonder how d nasik can b so deliciossssoo~~}




within 5mnts memang licin... we were soooo
fuckin hungry.... like seriously.. huuu




wishing d best for both of them..


and her siblings

HOTEL HANTU? berhantu kerr~

Monday, January 02, 2012

| 6 comments
suatu petang yg damai~~
(bajet xpdc)
well, aku dtg ke mlake dgn family kunun2 utk bcuti smbil
 mlawat sedare..die dok kat Tangga Batu. pantai
 terdekat yg ade adelah Pantai Puteri
dah penat tu, carik la apartment hotel nearby..
maklumlah, badan berat malas nak jalan~


depan pantai tu ade hotel ni.. Royal Puteri Resort.
they gave us these in the brochure for the 2room apartment.well, fair enough wf d money we paid. 
kitorg dapat tingkat 2..bilik 225.





say hello to d neighbours everybody~~

broken glasses, prabot tonggang tbalek n bla3..
inilah bilik sebelah kitorg ye adik2..
u may click to enlarge them.






    

sepanjng pjalanan ke bilik, mate asek pandang
 kiri kanan jek..
kitorg salah hotel ke? pelik..
then baru kitorg prasan, utk tingkat tu je bilik yg elok 
are less than 4/5 rooms..
KAU GILA NAK DDUK KAT SINI???

and this is our room...
n ape yg aku pikir ttg bilik tu..



bcoz of keadaan bilik ni sgt naif,
kitorg mntak tukar.. tapi bilik lg 1 tu lagi teruk..
letrik pun tadak.. camnela dorg manage tmpt ni..
bile aku google2..hotel ni la tempat pengambaran
 cite seram Tower 13
yg main kat TV3 tu..tahun bile ntah..
dsebabkan ade baby n budak2 ingusan,
 kitorg decide utk tukar hotel lain utk mngelakkan
sebarang kjadian yg x diingini..

nak confirmkan ade hantu ke x?
korg stay la situ a few night..nanti gtau aku okeyh~~