Design dgn superwoman!

Saturday, September 17, 2011

|
tgh mendesign2 utk kelas kak senah ni..teringat lak kelas pn.masziana tahun lepas..hehehehe~

pn masz tu baik orgnye..xpenah marah2..
kitorg kt klas tu bukan baik2..setan bagak..tp die lek jek.
n bg aku die mcm superwoman.
sbb slalu die angkat beg laptop, beg galas, file2 gedabak die,
keje2 die..(sume dlm 1 mase yg sme)
comel kan???
tp xpnah lak die mntak student tolong.
padahal orgnye cenonet a.k.a chummel jek.
(ampun puan~~)
hehe...


dah name pon kelas typo,keje kitorg mase tu design typo jelah..typo tu pulak,senang cite huruf2 yg kite pakai ni..setiap 1,bbeza design brgantung pd perekanya..so, setiap font yg ktorg dsign tu,mestilah membawak character yg pnn masz. bagi..tapi kan, xde la hebat sgt sbb kitorg pun budak hingusan amek diploma..haha~

Antaranye lah kan :

ini semestinya watak aku lah kan...


mate aku pon menggelebeh nengok aih~


 macam 'gembeng' lah pulok 


 electro~~ tzztt!


aku buat love2?
ini macam satu kesilapan jek? haha~


 oh,ini yg slalu aku alami...B(


 ini bukan takut,tapi serabai!


okay,sampai sini confirm puan
 cakap aku da malas..


sampai sini jela kot..aku nak sambung buat teje kak senah. sorry la kalau port aku ni membosaaaaaaaaaaaaaaaaaankan..xdak masa nk masuk sume keje2 lepas la..tp ill try to do so la~
bui~

4 comments:

kjaharun said...

wehhh.. keje aku yang ni semua da hilang, tak tahu mane da...

jargmehz nsr said...

lah..yeke..<--mesti ko xnak respon yg ni.

respon baru: ko xtry carik balik ke? terdelete ke ape?

btw,cumel x pn masz aku? hahaha~

mrs.asrafovic said...

style yg melty 2...

jargmehz nsr said...

B)

si budak kucing

My Photo
jargmehz nsr
saya kanak2 riang.sila jangan buli saya.sebab kalau saya marah,saye nanges..hahaha
View my complete profile